Er beweegt heel wat in de Vlaamse chemie- en kunststoffensector. Elke dag werkt de sector aan innovatieve technologieën, producten en processen om ons leven te vergemakkelijken, de transitie naar een duurzame industrie te versnellen, én haar positie van wereldklasse verder te versterken. Als speerpuntcluster voor de chemie- en kunststoffensector in Vlaanderen, draagt Catalisti actief bij aan deze innovaties.

Ben ook jij gebeten door innovatie? Werk je graag rond concrete innovatieprojecten en businessopportuniteiten? Vind ook jij dat duurzaamheid en competitiviteit hand in hand gaan? Wil jij Vlaanderen helpen om haar klimaatdoelstellingen te realiseren en haar industrie te versterken? Solliciteer dan als Program Manager bij Catalisti en geef de duurzame industrie van morgen mee vorm!

Meer info: https://catalisti.be/news/catalisti-werft-aan-program-manager/