Vacature

Ben je gebeten door innovatie, duurzaamheid en organisatie? Neem je graag de leiding over de dagelijkse werking van een groeiend bedrijf en streef je naar het behalen van gestelde objectieven? Heb je affiniteit met (duurzame) chemie en steun je graag startups en scale-ups, actief in die sector, in hun groeiproces? Dan is de functie Manager bij BlueChem wellicht iets voor jou.

Bekijk de vacature hier

Dit krijg je er gratis bij:

  • Je kan rekenen op de continue ondersteuning van de Raad van Bestuur
  • Je hebt de leiding over een klein, maar fijn en flexibel team
  • Je ziet de startups en scale-ups in BlueChem letterlijk groeien en bloeien, mede dankzij jouw ondersteuning
  • Je dagelijkse werkplek is een indrukwekkend gebouw dat BREEAM-excellent is gecertificeerd en is gelegen op het eco-effectieve bedrijventerrein Blue Gate Antwerp in Antwerpen-Zuid.

Interesse? Stuur je motivatiebrief, cv en twee referenties vóór 10/01/2022 naar Barbara Veranneman, voorzitter van BlueChem NV via bveranneman@essenscia.be en wie weet word jij straks het nieuwe gezicht van BlueChem.

 

BlueChem zkt Manager - Buitenkant  BlueChem zkt Manager - Atrium